Qui som?

Som dos agricultors registrats al CAECV amb el numero CV-2265-P i ens trobem a la partida El Pinar a Artana (Castelló).

El nostre projecte no és únicament poder viure d’açò, sinó mostrar una alternativa viable per a la nostra terra, fèrtil, abandonada i maltractada. Urgeix que rendibilitzem la terra per transformar el model productiu: pel medi ambient, per la sobirania alimentària, per la dignitat del llaurador… Això no serà possible sense la col·laboració de tots en tant que consumidors.

Per nosaltres és molt agradable rebre la visita de tota persona que vulga conéixer la nostra manera de treballar, el nostre hortet i l’entorn privilegiat que gaudim.

Ara que encetem el segon any de producció voldríem centrar-nos en el comerç de proximitat (l’any passat ho portàvem tot a València), si voleu gaudir de bona verdura de temporada a preus absolutament assequibles no dubteu de contactar-nos.

4 comentaris (+add yours?)

  1. basiliki
    maig 31, 2011 @ 10:53:25

    estimado amigo mio.te voy a dar mis saludos.
    lo que ha visto me ha dado musha alegria , y energeia .
    eres un agricultor de verdad .
    vales mucho que un premio .
    por cierto necesitas alquien que te ayude con todo esto?
    yo puedo venir en verano .
    besitos .de una amiga griega.

    Respon

  2. Jose
    ag. 19, 2011 @ 17:23:49

    Q xula la pàgina…
    😀

    Respon

  3. sento
    abr. 02, 2012 @ 00:25:20

    hola compayns.estic veient la vostra pagina i la trovo molt interesant. Be primer que res el meu nom es sento i us escric de La Pobla Tornesa on un company i jo em començat un projecte d’horta ecologica,estem començant a preparar el terreny,arreglar la basa,el reg…i fent molta feina de recuperacio de l’horta.M’agradaria poder fer-vos una visita per intercambiar experiencies amb vosaltres i que ens pugereue donar algun consell per començar la nostra ¨aventurta¨com a llauradors ecologics.salud i força

    Respon

  4. daniel
    jul. 09, 2012 @ 23:35:28

    saluts de un agricultor ecologic de llauri la ribera baixa,molt interesant la pagina

    Respon

Deixa un comentari