El dinarot!

Se m’oblidava: l’amanida de baix es va fer només amb verdura de l’hortet acabada de collir: tomaca valenciana, remolatxa, rave negre, ravets, fulla de roure, ceba tendra, fulletes de ruca, pebreretes tendríssimes i flors de carabassa i de moniato. Oli d’Artana, sal marina, i de postres meló d’alger (varietat “pipa de fusta”, excepcional!) i pruna groga. Ens ho mengem a l’ombra del nyesprer, vora la bassa, a la fresca de la brisa de llevant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: